nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2005 |
vydání | 2. české vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 304 |
rozměry | 29 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7209-699-0 (váz.) |
V knize najdete oblíbenou klasiku, ale i některé neobvyklé pokrmy s rybím masem a zeleninou. V úvodu jsou uvedeny informace i tom, jak se připravují a vaří různé druhy těstovin, i základní předpisy na nudlové těsto, vývary a omáčky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2005 Stav: Velmi dobrý, lehké oděrky. Vazba: Pevná s obálkou
kniha | 65 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2005 Stav: Dobrý, lehce natrhnutá obálka. Vazba: Pevná s obálkou
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2005 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná s obálkou
kniha | 65 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová
kniha | 85 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 65 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Horní Měcholupy (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 100 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.