nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 320 |
rozměry | 20 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7234-542-7 (váz.) |
Vzpomínáte si ještě na hospůdku na nábřeží u Středozemního moře? A na skvělá jídla, která tam servírovali? Křupavý pršut, garnáty se špenátem, mořská parma s olivami a fetou… Všechny tyto dobroty si nyní můžete uvařit sami. V knize naleznete recepty na přípravu pokrmů o několika chodech, ale také recepty na vynikající dezerty a malá občerstvení pro slavnostní příležitosti. Recepty jsou přehledně uspořádány, obsahují informace o výživné hodnotě pokrmu a o době potřebné k jeho přípravě. Prohřejte svou kuchyň odlesky teplého středomořského slunce!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 50 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.