Luboš Bárta, Branko Černý
nakladatel | Geronimo Collection |
---|---|
rok vydání | 2005 |
místo | Praha |
stran | 209 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-239-5444-X (váz.) |
Tato publikace vznikla naprincipu hledání ideálních vzhledových, aromatických a především chuťových kombinacích vín, pokrmů a sýrů. Vybrali jsme 80 podle našeho názoru nejlepších vín ročníků 2003 a 2004 z České republiky, 40 špičkových sýrů domácí i zahraniční výroby a na 80 originálních autorských receptů a z těchto 3 složek vytváříme nejvhodnější kombinace - víno, pokrm, sýr.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2005 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 87 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: kniha výborně zachovalá, bez poškození textu či vazby.
(SD)
kniha | 72 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Lutyně (Orlová, okr. Karviná) | 0 Kč |
U knihy za 50,- vložím 10 Kč do zásilky. Osobně Brno - nejlépe pracovní dny v centru, Orlová - víkendy. Ostrava, Bohumín - Pá+Ne večer u vlaku nebo 1x za 2 za měsíce v prac. den v centru. // Nepoužívám vystavení foto knihy, je příliš zdlouhavé, preferuji spíše podrobnější slovní popis.// Doprava zdarma u nákupu nad 2 000,- Kč. |
stav: jako nová
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Vochov (Plzeň-sever) | 0 Kč |
stav: Ok
kniha | 89 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
Hanspaulka |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.