nakladatel | Cesty |
---|---|
rok vydání | 2001 |
vydání | České vyd. 1. |
místo | Praha |
stran | 167 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-7181-576-4 (brož.) |
Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi dobrý
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč |
Záběhlice Praha Zahradní Město |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.