Naps. Miroslav Švandrlík ; Recepty vybrala a [z ruš.] přel. Alena Vlčková ; Kreslil Jiří Winter-Neprakta
nakladatel | Lidové nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 1981 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 132 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | obr. |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
osobní předání – Vráto (České Budějovice) | 0 Kč |
stav: výborný
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
stav: Pekna
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
osobní předání – Uherský Brod (Uherské Hradiště) | 0 Kč |
Osobni predani v Uherskem Brode |
stav: nepoškozená
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – České Budějovice 4 (České Budějovice) | 0 Kč |
osobní předání – Stráž nad Nežárkou (Jindřichův Hradec) | 0 Kč |
Vhodné dny k předání v ČB jsou úterý odpoledne a večer, středa dopoledne. Místo předání: centrum města a jeho okolí, podle dohody. |
stav: zažloutlé listy
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Prostějov | 0 Kč |
stav: Vlčková A., 1981 vydal Lidové nakl., 136 str., ilustrace Neprakta, stav velmi dobrý, vázaná, recepty
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Bubeneč (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kladno | 0 Kč |
Předání v Praze možné na Nádraží Podbaba Praha 6. (8:00 - 16:00) Předání v Kladně po dohodě. |
stav: Používaná
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kolín IV (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání – Týnec nad Labem (Kolín) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.