Josef Půhoný a kol.
nakladatel | Brázda |
---|---|
rok vydání | 2001 |
vydání | Vyd. 2., V nakl. Brázda 1. |
místo | Praha |
stran | 111 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-209-0299-6 (brož.) |
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni, množství receptů na zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, možnosti konzervování přebytků sterilací i zamrazováním.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.