ilustrace Josef Lada, předmluva Miroslav Horníček
nakladatel | Praktik |
---|---|
rok vydání | 1994 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 135 |
poznámka | obr., barev. fotogr. ; 21 cm |
ISBN | 80-901469-8-8 (váz.) |
Jednoduchá a srozumitelná kuchařka klasických českých jídel z levných a běžně dostupných surovin.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
1994 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 76 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
1994 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 98 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Michle (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Strašnice (Praha) | 0 Kč |
Pondělí nebo dle domluvy |
stav: velmi dobrý stav
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Mirošovice (Praha-východ) | 0 Kč |
osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: OK
kniha | 52 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Kateřinky (Opava) | 0 Kč |
osobní předání – Zábřeh (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Jihlava | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.