ilustrace Ladislav Hulínský ; fotografie Vladimír Doležal
nakladatel | Dona |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | 3. vyd. |
místo | České Budějovice |
stran | 165 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7322-132-4 (brož.) |
Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořeské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živičichů. (Druhé vydání)
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi dobrý
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 74 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Beroun-Město (Beroun) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Střešovice (Praha) | 0 Kč |
Vždy po domluvě, Střešovice - nemocnice ÚVN Praha, buď ráno 6:15 nebo po domluvě odpoledne po práci, Praha Smíchov - metro Anděl, metro Dejvická , Palackého náměstí - děti tudy jezdí do školy, tak je možné předat i zde. Dále Beroun - parkoviště Kaufland u sjezdu z dálnice cestou z práce, pokud se časově přizpůsobíte, nebo Liteň. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.