Kniha Biotechnologické metody pro inovace hodnocení zpracovatelské a spotřebitelské kvality hovězího masa jako potravinového zdroje živočišných proteinů - sborník abstraktů k projektu 2B08037 - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

editoři Petra Kačmařová, Markéta Procházková

? obálka není k dispozici
nakladatel Výzkumný ústav pro chov skotu
rok vydání 2011
jazyk česky, anglicky
místo Rapotín
stran 64
rozměry 21 cm
ISBN 978-80-87144-23-7 (kroužková vazba)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy