ilustrace Ladislav Hulínský ; fotografie Vladimír Doležal
nakladatel | Dona |
---|---|
rok vydání | 2004 |
vydání | 2. vyd. |
místo | České Budějovice |
stran | 165 |
rozměry | 22 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-7322-052-0 (brož.) |
Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořeské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živičichů. (Druhé vydání)
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Dolní Třebonín (Český Krumlov) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.