Kniha Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu - ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Zdeněk Matyáš ... [et al.]

? obálka není k dispozici
nakladatel Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie
rok vydání 2002
vydání Vyd. 1.
místo Brno
stran 141
rozměry 30 cm
ISBN 80-7305-428-0 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 4 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 200 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy