[z francouzského originálu ... přeložila Lucie Laitlová]
nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 409 |
rozměry | 16 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-255-0138-2 (váz.) |
Každý pokrm na několik způsobů, snadno a rychle. V tomto duchu se nesou všechny recepty v této knize. Například guláš lze připravit klasicky z hovězího masa, ale za zkoušku stojí i s tresčím masem nebo guláš slovenský. V těchto receptech, na nichž si pochutná celá rodina, nechybí nic – začínají chuťovkami a aperitivy, pokračují předkrmy, hlavními jídly a přílohami a končí sladkými dezerty.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 41 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.