[z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | 2. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
rozměry | 30 cm + |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1387-2 (volné l. v pořadači) |
Uchovávání rodinných receptů a pokladů mezinárodní kuchyně se stalo tradicí, avšak bývá obtížné zapamatovat si, kde co najdete. Samovazač se zvláštním zápisníkem a překrásnými magnetkami nabízí způsob, jak celou sbírku zorganizovat. Kromě volných listů můžete recepty roztřídit do kapes podle skupin na polévky, saláty, hlavní jídla, dezerty. Rovněž jsou připojeny rady týkající se druhů sýrů, bezpečného skladování potravin, vaření i pečení až po slovníček kuchyňské přípravy.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 60 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.