nakladatel | Fortuna |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 2., upr. vyd. |
místo | Praha |
stran | 85 |
rozměry | 30 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7168-952-1 (brož.) |
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: v pořádku
kniha | 80 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Prostějov | 0 Kč |
stav: Jako nová
Krásný stav.. Je jako nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 65 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Bechlín (Litoměřice) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
Na přebalu je lehce znát užívání, vevnitř jako nová.
kniha | 70 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.