Sandor Katz, překlad Zuzana Ouhrabková
nakladatel | Alferia |
---|---|
rok vydání | 2020 |
vydání | 2. |
místo | Praha |
stran | 256 |
rozměry | 22 cm |
ISBN | 978-80-271-3029-0 (váz.) |
Kniha představuje kouzlo kvašených potravin, nabízí jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.