nakladatel | Prakul Production |
---|---|
rok vydání | 2013 |
stran | 264 |
ISBN | 978-80-87737-06-4 (váz.) |
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem Klenoty klasické české kuchyně.Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří.Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
Prakul Production, 2014. Vydání 2. Strany 264. Stav: lehce opotřebované desky, jinak velmi dobrý stav. Vazba: původní, pevná
kniha | 228 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h |
stav: Opravdu nové, ještě nepoužité knihy ve 100% stavu, které ani neprošly knihkupectvím...
Nejobsáhlejší kuchařská kniha z tria kuchařských bestsellerů "Poklady klasické české kuchyně", "Kouzlo kuchyně Čech a Moravy" a tentokrát s názvem "Klenoty klasické evropské kuchyně" od autora Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha s
kniha | 180 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: nová
kniha | 250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kobylisy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 250 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Dobříš (Příbram) | 0 Kč |
osobní předání – Mníšek pod Brdy (Praha-západ) | 0 Kč |
osobní předání – Nová Ves pod Pleší (Příbram) | 0 Kč |
stav: Výborný
Bez přebalu.
Mám i Vaňkových 111 Receptů pro všechní den - Snadno a rychle.
kniha | 190 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Zlín | 0 Kč |
stav: Dobrý
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 160 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Slaný (Kladno) | 0 Kč |
stav: V pořádku
kniha | 350 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 44krát.
Původní popisek knihy z roku 2013 je pouze:
"Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem Klenoty klasické české kuchyně. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv. „krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří."