nakladatel | Prakul Production |
---|---|
rok vydání | 2013 |
stran | 264 |
ISBN | 978-80-87737-06-4 (váz.) |
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem Klenoty klasické české kuchyně.Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří.Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
Prakul Production, 2014. Vydání 2. Strany 264. Stav: lehce opotřebované desky, jinak velmi dobrý stav. Vazba: původní, pevná
kniha | 555 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h |
stav: viz dále
2013 Stav: Dobrý, lehce zašpiněné desky, odřené desky, malá dírka v deskách, natržený hřbet, vazba drží. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 351 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Opravdu nové, ještě nepoužité knihy ve 100% stavu, které ani neprošly knihkupectvím...
Nejobsáhlejší kuchařská kniha z tria kuchařských bestsellerů "Poklady klasické české kuchyně", "Kouzlo kuchyně Čech a Moravy" a tentokrát s názvem "Klenoty klasické evropské kuchyně" od autora Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha s
kniha | 180 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Dobrý
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 160 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Slaný (Kladno) | 0 Kč |
stav: V pořádku
kniha | 350 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Hostivař (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kobylisy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 81 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dobříš (Příbram) | 0 Kč |
osobní předání – Mníšek pod Brdy (Praha-západ) | 0 Kč |
osobní předání – Nová Ves pod Pleší (Příbram) | 0 Kč |
stav: Jako nová
kniha | 300 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
stav: Výborný
Bez přebalu.
Mám i Vaňkových 111 Receptů pro všechní den - Snadno a rychle.
kniha | 210 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 39 Kč |
osobní předání – Zlín | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 43krát.
Původní popisek knihy z roku 2013 je pouze:
"Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem Klenoty klasické české kuchyně. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv. „krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří."