Kniha Vejce a zelenina na náš stůl - [300 předpisů o úpravě, přípravě a podávání zeleniny syrové i vařené, salátů a zeleninových jídel a pochoutek studených i teplých, jakož i o úpravě pokrmů vaječných, sladkých a pikantních a kapitola o konservování vajec] - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Napsala Marja Boučková

? obálka není k dispozici
nakladatel Atelier Eva
rok vydání 1933
místo Praha
stran 48
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(130)
Hořice
75 Kč

stav: užívaná

potrhaná, užívaná
bez desek

kniha 75 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Hořice (Jičín)  0 Kč
po domluvě, jsem v důchodu

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy