Will Fleischmann, překlad Květa Palowská
nakladatel | Esence |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 192 |
rozměry | 23 cm |
ISBN | 978-80-7549-077-3 (brož.) |
Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa.Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.