Egon Binder
nakladatel | Grada |
---|---|
rok vydání | 2005 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 112 |
rozměry | 19 cm |
poznámka | il. (převážně barev.) |
ISBN | 80-247-1261-X (brož.) |
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: perfektní
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
Kdykoliv během domluveného dne od 9.00 do 18:00 |
stav: Jako nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Paladium, Invalidovna, Křížkova, Palmovka |
stav: velmi pěkná
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
dle dohody |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.