Kniha Domaci zabíjačka - klobásy, šunka, pečeně, huspenina - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Vašut
rok vydání 2021
vydání 1.
stran 135
rozměry 24 cm
ISBN 978-80-7541-240-9 (brož.)

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(184)
Zlín
150 Kč

stav: dobrý stav

trošku natrhlý hřbet knihy a pomačkána první strana-obálky/viz foto/jinak je jako nová

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  87 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Zlín  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)