kolektiv autorů
nakladatel | Pekař a cukrář |
---|---|
edice | Knižnice Pekaře a cukráře |
rok vydání | 2013 |
stran | 238 |
rozměry | 22 cm |
ISBN | 978-80-903913-7-6 (váz.) |
Publikace podává přehled o obilovinách používaných v pekařské technologii, jejich zpracování a významu ve výživě člověka. Je zamýšlena jednak jako odborná učebnice žáků středních odborných škol, ale také jako praktická příručka v pekařských a cukrářských provozovnách.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 10krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.