Kniha Výroba cukrovinek, trvanlivého pečiva, kakaa a čokolády - prakt. příruč. pro pracující ve výrobě i jako učeb. pro výchovu kádrů tohoto prům. oboru a pro stud. odb. šk. - Trh knih - online antikvariát

Milan Čapek, předmluva R. Kohout

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Průmyslové vydavatelství
edice Knižnice potravinářského průmyslu ; sv. 31
rok vydání 1951
vydání 1. vyd.
místo Praha
stran 171
rozměry

Zahrnuje celou cukrovinářskou a čokoládovnickou výrobu. Pojednává o výrobě cukrovinek všeho druhu, trvanlivého pečiva, kakaa a čokolády, seznamuje se základními vlastnostmi surovin, výrobních pochodů a jakosti výrobků. Byla sepsána s přihlédnutím k současnému stavu výrobních method, ale bez přesných výrobních návodů a technologických podrobností. Zvláštní pozornost je věnována kakaovým bobům, a to od jejich původu až k hodnocení v továrně.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(6)
Smíchov
500 Kč

stav: dobrý

kniha 500 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  82 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
dle dohody

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 390 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy