Milan Čapek, předmluva R. Kohout
nakladatel | Průmyslové vydavatelství |
---|---|
edice | Knižnice potravinářského průmyslu ; sv. 31 |
rok vydání | 1951 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 171 |
rozměry | 8° |
Zahrnuje celou cukrovinářskou a čokoládovnickou výrobu. Pojednává o výrobě cukrovinek všeho druhu, trvanlivého pečiva, kakaa a čokolády, seznamuje se základními vlastnostmi surovin, výrobních pochodů a jakosti výrobků. Byla sepsána s přihlédnutím k současnému stavu výrobních method, ale bez přesných výrobních návodů a technologických podrobností. Zvláštní pozornost je věnována kakaovým bobům, a to od jejich původu až k hodnocení v továrně.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 390 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.