nakladatel | OSSIS |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 2. |
stran | 99 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-86659-53-4 (brož.) |
Učebnice je určena studentům středních škol oboru řezník-uzenář a technologie masa, frekventantům rekvalifikačních kursů i začínajícím podnikatelům. Je vhodná i pro zájemce o domácí produkci masných výrobků, kteří si neví rady s přepočty receptur a návodů. Cílem knihy je naučit čtenáře pracovat s výtěžnostními normami pro jateční a bourárenskou výrobu, se spotřebními normami v masné výrobě a předvést varianty výpočtů, používaných při solení a nakládání masa. Praktické výpočty jsou demonstrovány na normách a postupech, běžně používaných u všech skupin zpracovatelů masa, průmyslovými podniky počínaje a malými živnostenskými provozovnami konče. Značnou výhodou knihy je snadnost a jednoduchost použitých matematických postupů a operací. Vedle řešených příkladů naleznete v učebnici též 180 cvičení s výsledky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.