Kniha Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Academia
rok vydání 2008
vydání Vyd. 3. [i.e. 4.], opr. a dopl.,
místo Praha
stran 363
rozměry 21 cm
poznámka il.
ISBN 978-80-200-1703-1 (brož.)

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
Modřany
200 Kč

stav: Ohnuté rohy, zvýrazněny text

Ve vnitř je zvyrazněny text pomocí zvýrazňovaču. Ohnuté rohy jinak stav dobrý.

kniha 200 Kč
Zásilkovna  75 Kč
osobní předání – Modřany (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 5 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy