nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 104 |
rozměry | 167x225 |
ISBN | 978-80-264-0201-5 |
Rádi vaříte a ochutnáváte exotická jídla? Chcete poznat chuť Afriky? Máme pro vás jedinečnou publikaci, ve které najdete 50 receptů z různých koutů afrického kontinentu. Autorka, rodačka z Mali, adaptovala původní africké recepty na české podmínky, všechny ingredience tedy seženete na našem trhu a můžete se tak bez obav pustit do přípravy delikátních pokrmů. Jelikož africká kuchyně se kromě chuťové jedinečnosti vyznačuje také jednoduchostí, zvládnou jednotlivé recepty i méně pokročilí kuchaři a kuchařky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2013 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 351 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2013 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 329 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2013 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 307 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.