nakladatel | Paseka |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 224 |
rozměry | 210x260 |
ISBN | 978-80-7432-329-4 |
Autorka bestselleru Pod toskánským sluncem a dalších knih inspirovaných jejími pobyty v milovaném Toskánsku se po dvaceti letech od chvíle, kdy se ujala opuštěné usedlosti nedaleko Cortony, rozhodla pozvat čtenáře na návštěvu svého italského domova a jeho kuchyně a zahrady. V bohatě ilustrovaném výpravném svazku spolu se svým manželem Edem nabízí základní poučení o místní kuchyni a přes sto padesát receptů svých nejoblíbenějších toskánských jídel, ale představuje také přátele, jež mezi místními získala a kteří jí poskytli inspiraci a podělili se s ní o svá kulinářská tajemství. Provázejí-li kuchařské recepty jako nezbytná součást tituly Frances Mayesové od samého začátku, v její nejnovější knize hrají doslova ústřední roli - a zásluhou autorčina okouzlujícího stylu i jedinečných barevných fotografií získají bezpochyby toskánské kuchyni a kraji, který ji inspiroval, mnoho dalších nadšených příznivců. "Vlastním přes tisíc kuchařek, ale žádná mě neokouzlila tak jako Vaříme s toskánským sluncem Frances a Edwarda Mayesových. (…) Máte-li rádi fotografie, jídlo, Itálii a ty nejjednodušší a nejúžasnější životní radosti, opravdu si nenechte tuto knihu ujít." -- Nancy Silvertonová, spolumajitelka restaurací Pizzeria Mozza a Osteria Mozza v Los Angeles, Newport Beach a Singapuru
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 20krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.