Kniha Receptury pokrmů pro školní stravování - 2. díl, - Receptury pro přípravu hlavních pokrmů z hovězího, vepřového, uzeného, skopového, sekaného, telecího, drůbežího masa - základy nauky o potravinách, o tucích, o drůbeži, o koření a bylinkách, o technologii : pokyny k používání receptur. - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

kolektiv autorů pod vedením Evy Šulcové

kniha Receptury pokrmů pro školní stravování 2. díl, - Receptury pro přípravu hlavních pokrmů z hovězího, vepřového, uzeného, skopového, sekaného, telecího, drůbežího masa - základy nauky o potravinách, o tucích, o drůbeži, o koření a bylinkách, o technologii : pokyny k používání receptur., Společnost pro výživu 2007
nakladatel Společnost pro výživu
rok vydání 2007
vydání 3., zcela přeprac. a rozš. vyd.
místo Praha
stran 238
rozměry 22 cm
poznámka il.
ISBN 978-80-239-8911-3 (kroužková vazba)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 20 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy