KNIHY
Žánry a témata
sci-fi
fantasy
osobní rozvoj
detektivka
thriller
historie
válka
humor
všechna témata
Podle určení
román pro ženy
pro mládež
young adult
pro děti
Rozcestí
TOP autoři
TOP série
TOP nakladatelé
poslední navštívené
doprava ZDARMA
Prodat
knihy
Košík je prázdný
Přihlásit
Hledat
Středisko techn. inf. potrav. průmyslu
nakladatelství
Knihy (45)
Anatómia a fyziológia hydiny
Automatická děrovací váha v potravinářském průmyslu
Cizorodé látky v potravinách ve světle odborné literatury z poslední doby
Dietní poživatiny
(především nízkokalorické...
Fyzikální vlastnosti mléka
Hlavní směry socialistického soutěžení v podnicích potravinářského průmyslu v r. 1963
Hygienicko-sanitační směrnice v průmyslu trvanlivého pečiva
Informace o dosažených výsledcích při řešení vědecko-výzkumných prací v oblasti obalů a balení v členských zemích RVHP
Interpack '75
Balení v potravinářském...
Membránové filtry a jejich použití v potravinářské mikrobiologii
Mezinárodní normalizace v oblasti mlékárenských výrobků
Nabídkový seznam překladů
Nová technika mikrobiologické kontroly v potravinářském průmyslu mikrobitestem
(Prakt. příručka pro prac....
Nové směry zajišťující jakost a trvanlivost másla
Určeno prac. mlékárenského...
Nutriční hodnota mléka a mléčných výrobků
Potravinářský průmysl v cestovních zprávách ze studijních cest do zahraničí - 1978
Potravinářství v roce 2000
Výběr překladů ze světové lit.
Přihlašování vynálezů, zlepšovacích návrhů a průmyslových vzorů k ochraně a jejich odměňování
Příručka o patentových službách DERWENT
Rozvoj obalové techniky v potravinářském průmyslu
Řešení dopravního problému pomocí strojů na děrné štítky
Řízení a rozbory efektivnosti investiční výstavby v potravinářském průmyslu
Sborník referátů přednesených na technicko-ekonomické konferenci Potravinoprojektu Praha v Mikulově ve dnech 23. a 24.6.1971
Sborník referátů ze semináře o vitamínech
Směrnice ochrany a bezpečnosti práce v rybném průmyslu
Směrnice pre zabezpečenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v hydinárskom priemysle
Směrnice pro zajištění bezpečnosti při práci v cukrovinkářském průmyslu
Soupis světových potravinářských časopisů
Škrobárenství.
1. díl
Tarifní kvalifikační katalog potravinářského průmyslu
Výroba plechových obalů
Tarifní kvalifikační katalog potravinářského průmyslu
Výroba mlýnská, těstárenská...
Tarifní kvalifikační katalog potravinářského průmyslu
Výroba drůbežářská
Tarifní kvalifikační katalog potravinářského průmyslu
Společná povolání
Tarifní kvalifikační katalog potravinářského průmyslu
Výroba mlékařská
Tarifní kvalifikační katalog potravinářského průmyslu
Výroba pekárenská a cukrářská
Tenzidy z tukových surovin
Úchova neúdržných potravin
Věda a výzkum v průmyslu potravinářském
R. 1962. Určeno techn. zam....
Věda a výzkum v průmyslu potravinářském
Sborník prací Ústř. výzkum....
Výběrová bibliografie sovětské potravinářské literatury ve fondech Ústřední potravinářské knihovny STI-Střediska technických informací potravinářského průmyslu
Výhledové směry rozvoje techniky a technologie v potravinářském průmyslu členských zemí R[ady] v[zájemné] h[ospodářské] p[omoci]
Sborník referátů z konf. v...
Základné zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci vo výrobe mlynárskej, cestovinárskej, pekárskej a trvanlivého pečiva
Zdroje informací z ekonomie, ekonomiky, plánování a řízení (IEEPŘ) pro potravinářský průmysl
Met. příručka
Zprávy Oborového střediska technických a ekonomických informací při Výzkumném ústavu cukrovarnickém v Modřanech.
Roč. 1963.
Zprávy Oborového střediska technických a ekonomických informací při Výzkumném ústavu cukrovarnickém v Modřanech.
Roč. 1963.