nakladatel | s.n. |
---|---|
rok vydání | 2020 |
stran | 148 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-908119-0-4 (váz.) |
Čtenář se v knize naučí, jak se lépe orientovat v prostředí kuchyně. Dozví se nové postupy při přípravě zdravých pokrmů a také se naučí používat moderní i klasické suroviny. Kniha je psaná formou příběhů, které čtenáře podněcují k dovednosti, umět si v životě poradit, když přijdou nečekané události a to jak v kuchyni, tak venku na ulici. Základ knihy je však kolem témat zdraví, kvalitních surovin, farmářských potravin, kvalitního stravování, motivace, biohackingu a vnitřní síly. V knize je více jak 40 receptů postavených na celistvých a poctivých potravinách. Své si tam najde jak vegetarián, vegan, Raw food tak i masožravec.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.