Kniha Zavařování ovoce, nakládání, konservování a výroba ovocných vín - Praktický návod, jak bez zbytečné přítěže se ovoce zavařuje, moderním způsobem konservuje, rosoly a marmelády vaří, kompoty připravují a ovoc. šťávy a vína po domácku vyrábí : Význam a výživnost ovoce - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Dle dobrých pramenů a z vlastní zkušenosti sest. Julie Vlasáková

nakladatel Švíkal
místo Mladá Boleslav
rozměry
poznámka vydáno [mezi 1901 a 1925]

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 3 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 199 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy