nakladatel | Alpress |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 112 |
rozměry | 230x207 |
ISBN | 978-80-7543-065-6 |
Syrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek. Autorka nabízí informace, rady, tipy a hlavně recepty na to, jak vlastně „nevařit“, a přitom připravit chutné jídlo, třeba i příjemně teplé.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nova
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Nečtená, desky drobné otlačení, malá odřeninka na nich - PL
kniha | 119 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 45 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 99 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.