nakladatel | Omega |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 232 |
ISBN | 978-80-7390-502-6 |
Co se stalo s opravdovým jídlem? Ve světě fastfoodů, laviny různých diet a strachu z kvality jídla není čas na skutečné potěšení z jídla bez přísad a průmyslového zpracování. Přitom takové potraviny mají celou řadu výhod: po jejich pravidelné konzumaci se budeme těšit dobrému zdraví, budeme vitální, nabití energií. Stačí se podívat na zvyšující se výskyt diabetu, potravinové intolerance, alergií a zažívacích poruch a pochopíme, že jakkoli průmyslově upravujeme naše potraviny, ty nám to časem vrátí a podepíší se na našem zdraví. Jezte zdravě, jezte dobře a milujte to.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová, nečtená
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: jako nová
kniha | 70 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Duchcov (Teplice) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.