nakladatel | Došel karamel |
---|---|
rok vydání | 2022 |
vydání | 1. |
stran | 176 |
ISBN | 978-80-907765-8-6 (váz.) |
Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané) udělaly OBJEV ROKU na Foodblogu roku 2019! Adam se živí jako fotograf, grafik a ilustrátor, a tak není divu, že je jeho první kuchařská kniha, kterou od prvního písmenka až do poslední tečky vytvořil se svou ženou Kateřinou, úplně jiná než ostatní české kuchařky. Především jde o kuchařku plnou povídek a o beletrii plnou receptů, což dělá z knížky jakéhosi kulinářského transformera. Stať je rozdělena do 5 kapitol, mapujicích život mladého chlapce, který se postupem času a vlivem okolí mění v dospělého muže (mentálně ovšem zůstává chlapcem). V knize najdete spoustu originálních fotek a ilustrací autora. Co je ale na knize, pojmenované podle Adamova blogu Taste of Red, to nejvíc? Budete se popadat za břicho! A to už při čtení jeho vtipných, lehce dehonestujících povídek, i při toužení po jeho parádních jídlech, českých nebo třeba portugalských. Taste of Red bude bavit muže i ženy. No, ty muže možná o malinko víc, i když...!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.