Kniha Zavařování a zužitkování veškerého ovoce a zeleniny v domácnosti - praktické, snadno pochopitelné naučení, jak lze ovoce buď v cukru neb octě zavařovati, zapařovati a v lihu nakládati a kompoty, povidla, huspeniny, marmelády, zmrzliny, pasty a nádivky z něho připravovati : spolehlivý rádce při všech způsobech konservován - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

na základě nejnovějších zkušeností praktických jakož i s pomocí předních sil odborných sepsal Čeněk Vorlíček

? obálka není k dispozici
nakladatel A. Reinwart
rok vydání 1891
místo V Praze
stran 80
rozměry 21 cm
poznámka il.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 890 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy