nakladatel | Eugenika |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 176 |
ISBN | 978-80-8100-435-3 |
Slavný dr. Norman Walker, průkopník zdravé a přirozené stravy, v této knize vysvětluje, co je v našem jídelníčku důležité a co škodlivé. Pojednává o různých potravinách, produktech a formách úpravy jídla. Vysvětluje, jak je pro naše tělo důležitá vláknina a jiné látky, i jak zajistit, abychom měli těchto látek dostatek, a naopak se neoslabovali či nezatěžovali tím, co vhodné ani potřebné není. Mimochodem víte třeba, že nervy tlustého střeva ovlivňují každou část vašeho těla? Anebo jak funguje „čistička“, již máte ve svém těle? V knize najdete poučení, ale také možnost, jak se otevřít novému pohledu na to, jací jste a co jíte. Nechejte se inspirovat prostými, nenáročnými recepty plnými zajímavých a nevšedních chutí!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 14krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.