nakladatel | Vladěna Halatová |
---|---|
rok vydání | 2018 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 128 |
rozměry | 24 cm |
ISBN | 978-80-270-3869-5 (brož.) |
Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak… - směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vyladěné a pravidelně používané - recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci - vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi - pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mražáku zachová svoji chuť i konzistenci - kniha má obsah i s fotkami receptů umožňující rychlý výběr očima dle aktuální chuti - vyzkoušejte
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nova
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.