Kniha Odborné cukrářské recepty a spisy od Josefa Reimanna - Sbírka původních, vyzkoušených a moderních návodů k výrobě dortů, desertů, pečiv, zavařenin, zmrzlin, perníků, bonbonů atd. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé

vlastním nákladem vydal a upravil Bohumil Hlavsa

nakladatel B. Hlavsa
rok vydání 1932
místo Praha
stran 279
rozměry 22 cm

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(14805)
Liberec I-Staré Město
9129 Kč

stav: viz dále

1932 Stav: Dobrý, na deskách oděrky, knižní blok dobře drží, místy flíčky dané stářím. Vazba: Pevná, převazba

kniha 9129 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 22 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


mgcko 03. 08. 2022
Nemáte ji náhodou někdo doma? Jsem ochoten za ni pěkně zaplatit ????

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy