nakladatel | Universum |
---|---|
rok vydání | 2021 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 362 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-242-7617-5 (váz.) |
Rady pro správné chování u stolu v restauraci, na banketu i doma. Seznámení s osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování. Nejvýznamnější osobnosti současné gastronomie. Kuchařské recepty.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý - mírné opotřebení
kniha | 293 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
stav: Velmi dobrý
kniha | 125 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Cihelna (Pardubice) | 0 Kč |
osobní předání – Pardubice-Staré Město (Pardubice) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.