nakladatel | Metafora |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 160 |
ISBN | 978-80-7359-497-8 |
Už naše babičky říkávaly, že polévka je grunt. A nejlepší ze všeho je domácí. Jenže co s tím, když nemáme čas? A po pravdě řečeno, klasické polévky – bramboračka, hrachovka, gulášovka – už nás tak trochu nudí. Chtělo by to něco nového, originálního, dobrého a přitom zdravého. A právě tohle vás v této knize čeká. Spousta receptů, málo kalorií. Exotické chutě z celého světa. Místo smetany a másla jsou tu výživné oleje z ořechů či semínek, aniž by to ve výsledku nějak ubralo na lahodnosti. A co všechno v knize naleznete? Polévky pro vegetariány, vegany i pro ty, kteří dodržují speciální dietu. Polévky krémové i chlazené, bujóny a consommé. Patnáctiminutové polévky pro dny, kdy opravdu nestíháte. Polévky ze superpotravin pro superzdravou vzpruhu. Nízkokalorické přílohy a snídaňové misky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: nečtená
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
stav: nová, nepoužívaná, ze skladu knihkupectví
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Lomnice nad Popelkou (Semily) | 0 Kč |
Místa v okolí Lomnice nad Popelkou do cca 20 km (Turnov, Jilemnice, Semily, Jičín, Nová Paka). Termín a konkrétní místo předání po vzájemné domluvě. |
stav: Jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 69 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: nová
kniha | 65 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Veselí nad Moravou (Hodonín) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Letohrad (Ústí nad Orlicí) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.