Jiří Jindra, Gerhard Spitzer, Adolf Zámečník, ilustrace František Šetek
nakladatel | SZN |
---|---|
edice | Živočišná výroba |
rok vydání | 1974 |
vydání | 1. |
jazyk | česky, slovensky |
místo | Praha |
stran | 307 |
rozměry | 8° |
poznámka | [12] s. barev. fot. příl. |
Učebnice seznamuje se základními principy moderního konzervování potravin, s hygienickým získáváním a ošetřováním masa, mléka, drůbeže, vajec, zvěřiny a ryb. V oddíle praktických cvičení podrobně popisuje způsoby vyšetřování jatečných zvířat, mléka, konzerv, tuků, polotovarů a hotových jídel. Další kapitoly jsou věnovány technologii zpracování potravin a laboratorním metodám jejich vyšetřování.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.