Jiří Jindra, Gerhard Spitzer, Adolf Zámečník, ilustrace František Šetek
nakladatel | SZN |
---|---|
edice | Živočišná výroba |
rok vydání | 1974 |
vydání | 1. |
jazyk | česky, slovensky |
místo | Praha |
stran | 307 |
rozměry | 8° |
poznámka | [12] s. barev. fot. příl. |
Učebnice seznamuje se základními principy moderního konzervování potravin, s hygienickým získáváním a ošetřováním masa, mléka, drůbeže, vajec, zvěřiny a ryb. V oddíle praktických cvičení podrobně popisuje způsoby vyšetřování jatečných zvířat, mléka, konzerv, tuků, polotovarů a hotových jídel. Další kapitoly jsou věnovány technologii zpracování potravin a laboratorním metodám jejich vyšetřování.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.