nakladatel | Česká televize |
---|---|
edice | Edice Čt |
rok vydání | 2020 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 352 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-7404-334-5 (váz.) |
Martin Poláček, Mirka van Gils Slavíková, Josef Maršálek, Zlata Otavová a soutěžící z pořadu Peče celá země Světoznámá fenomenální cukrářsko-pekařská show The Great British Bake Off konečně dorazila i do Česka! Do země, kde se v současné době snoubí tradiční láska k pečení se zájmem o zdravý životní styl a lokální produkty. Domácí pekařství zažívá pravou renesanci. Zkrátka Peče celá země! Variace na téma bábovka a štrůdl, dorty na mnoho způsobů, věže ze sušenek, linecké a chodské koláče, nejrůznější řezy, rolády, ale také buchty a slané pečivo aranžované v pečených koších. To vše a mnoho dalších cukrářských a pekařských receptů včetně rad a tipů, jak správně péct, najdete v této knize k oblíbenému pořadu České televize. S touto kuchařskou knihou plnou inspirace to může zkusit opravdu každý, protože vynalézavé domácí pečení nikdy nebylo jednodušší! 115 vybraných receptů od soutěžících + 25 exkluzivních receptů od porotců Mirky van Gils Slavíkové a Josefa Maršálka a technoložky Zlaty Otavové z prvního ročníku soutěže.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová
kniha | 240 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Horšovský Týn Město (Horšovský Týn, okr. Domažlice) | 0 Kč |
osobní předání – Staňkov I (Staňkov, okr. Domažlice) | 0 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: výborný stav
kniha | 450 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Hovorčovice (Praha-východ) | 0 Kč |
osobní předání – Kyje (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 15krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.