nakladatel | Osveta |
---|---|
rok vydání | 1991 |
vydání | 2. |
místo | Martin |
stran | 199 |
ISBN | 80-217-0411-X |
Kniha zmiňuje vznik a vývoj štědrovečerních jídel, uvádí sváteční recepty a nápoje, recepty na cukroví a také se dotkne vánoční výzdoby a ozdob na stromeček. Rozsáhle popisuje i recepty z národních vánočních specialit např. z americké, anglické, argentinské, brazilské kuchyně a dalších. Doplněno barevnými fotografiemi.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
Perfektní stav knihy, jako nová.
Ve své knihovně nabízím více knih, tak mrkni, ať to máš za jedno poštovné :-)
https://www.trhknih.cz/uzivatel/profil/natanata12
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 85 Kč |
osobní předání – Dvorce (Jičín) | 0 Kč |
osobní předání – Hostivař (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč |
1) Praha (metro A) - Skalka, Depo Hostivař, Záběhlice; 2) Benátky nad Jizerou; 3) Jičín a okolí; 4) Možnost po vzájemné domluvě předání knihy na jiném místě. |
stav: zcela nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Blansko | 0 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Běžná opotřebení
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Mikulov (Břeclav) | 0 Kč |
stav: výborný
nepoškozena, bez vad
kniha | 124 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Hradec Králové | 0 Kč |
stav: dobrý stav
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Rumburk 1 (Rumburk, okr. Děčín) | 0 Kč |
osobní předání – Šluknov (Děčín) | 0 Kč |
osobní předání – Varnsdorf (Děčín) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.