Julie Caplin, překlad Kateřina Brabcová
nakladatel | Cosmopolis |
---|---|
rok vydání | 2019 |
vydání | 1. |
stran | 368 |
ISBN | 978-80-271-2483-1 (brož.) |
V Paříži se skrývá jedna malá cukrárna, která má už ale své slavné dny za sebou. Vstupte a ochutnejte některý z dezertů. Třeba zjistíte, že minulost stačí jen oprášit, aby opět získala svůj lesk. Nině Hadleyové pomalu táhne na třicet. Pracuje jako servírka, ale už zkusila kdeco – učila ve školce, pracovala v zahradnictví, absolvovala také kuchařský kurz. Nic z toho ale nebylo to pravé. Krom toho je pro svou velkou hlučnou rodinu pořád jen malou holčičkou, kterou se všichni snaží chránit. A dobře jí radit. Nina by se ráda osamostatnila, jenže jak přijít na to, co by doopravdy chtěla dělat? Když na dva měsíce kvůli rekonstrukci zavřou restauraci, kde Nina pracuje, naskytne se jí šance odjet do Paříže. Měla by tam pomáhat s přípravou cukrářských kurzů pro amatéry. Zdá se, že je to přesně ta příležitost, na kterou čekala. Má to však háček. Kurzy vede rodinný přítel Sebastian, velmi úspěšný a také velmi protivný šéfkuchař. Nina se do něj navíc kdysi bláznivě a beznadějně zamilovala. Sebastian ovšem neměl zájem. Dokáže se Nina odpoutat od dřívějších citů a najde v malé pařížské cukrárně to, po čem opravdu touží?
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová
kniha | 320 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 55 Kč |
osobní předání – Jinonice (Praha) | 0 Kč |
Osobní předání možné v Brně pouze na Rohlence a okolí, Praha - metro B - nejlépe v oblasti Nové Butovice a Jinonice. Střídám 2 bydliště, právě Prahu a Brno, tak se osobní předání může protáhnout až na 14 dní. Nicméně pokud jsem v daném městě, tak předání je možné v podstatě ihned (časově jsem schopna se velmi přizpůsobit). |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 109krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.