nakladatel | Informatorium |
---|---|
rok vydání | 2012 |
vydání | 2., přeprac. vyd. |
místo | Praha |
stran | 294 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. (některé barev.) |
ISBN | 978-80-7333-094-1 (váz.) |
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová, nečtená
kniha | 283 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 84 Kč |
Balíkovna | 44 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Předání ideálně na metru B či A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po předchozí domluvě. Obvyklý čas v rozmezí cca. 8 - 20 hod. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.