Kniha Zpracování ryb - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel
nakladatel Informatorium
rok vydání 2012
vydání 2., přeprac. vyd.
místo Praha
stran 294
rozměry 21 cm
poznámka il. (některé barev.)
ISBN 978-80-7333-094-1 (váz.)

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1422)
Dejvice, Nové Město, Smíchov
283 Kč

stav: nová, nečtená

kniha 283 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  91 Kč
Zásilkovna  84 Kč
Balíkovna  74 Kč
osobní předání – Dejvice (Praha)  0 Kč
osobní předání – Nové Město (Praha)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
Předání ideálně na metru B či A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po domluvě. Obvykle v rozmezí cca. 8-20 hod.

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy