Alena Steinbach, překlad Jaromíra Borecká
nakladatel | Vašut |
---|---|
rok vydání | 2020 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 192 |
rozměry | 28 cm |
ISBN | 978-80-7541-225-6 (váz.) |
Klasické i moderní kuchařské recepty na srnčí, daňčí a vysokou zvěř, divočáka, zajíce, holuby, kachny, husy a bažanty. Rady na rozdělení masa z těchto zvířat.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.