nakladatel | Ottovo nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 282 |
ISBN | 978-80-7451-395-4 |
Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáně z hovězího, vepřového či drůbežího masa, zvěřiny a ryb. Oblíbený pokrm lze připravit také z brambor, zeleniny a hub. Knihu doplňuje kapitola věnovaná osvědčeným i neobvyklým přílohám a výběr receptů na populární gulášové a příbuzné polévky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2014 Stav: Dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 142 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová
kniha | 85 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Velmi dobry
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 70 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Jako nová
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 60 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.