nakladatel | Dobrovský |
---|---|
edice | Omega |
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
stran | 128 |
ISBN | 978-80-7390-588-0 |
Vytvořte si doma mistrovská díla jako pikantní dýňovou zmrzlinu, medovo-citronový mražený jogurt, pomerančový sorbet nebo sangrii granita. Ozdobte své dezerty pikantními kousky zázvoru, karamelkami brownies nebo „opileckou“ karamelovou omáčkou. Tato kuchařka obsahuje více než 60 receptů pro blažený pocit vašich chuťových buněk. Mražené dezerty obsahují originální nápady na kopečky zmrzliny, koktejly, pěny, poháry, sendviče a různé další speciality. Ať už máte rádi klasickou kuchyni, nebo raději experimentujete a sledujete nejnovější trendy, tato kuchařka mražených dezertů vás pohladí po duši. Recepty jsou rychlé, jejich ingredience snadno dostupné. Najdete zde i tipy na servírování, skladování a různé sezonní variace. Mražené dezerty potěší jak začátečníky, tak zkušené kuchaře všech věkových kategorií.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2017 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 65 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: výborný
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Velmi zachovalá
kniha | 79 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 45 Kč |
stav: Jako nová
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Černá Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Kyjov (Hodonín) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.